Astrološka analiza za sredo.

drevoxxl

Luna v fiksnem škorpijonu nas bo nagovarjala naj zaupamo svojim notranjim vzgibom in ne dovolimo niti najmanjšim oviram, da nam preprečijo doseči svoje cilje.

Sreda 7. 9.

Kot je v svojih poročilih za tedenski tok dogajanja sporočila že astrologinja Jasmina Krt, bo sreda resnično stabilen in močan dan. Luna v fiksnem škorpijonu nas bo nagovarjala naj zaupamo svojim notranjim vzgibom in ne dovolimo niti najmanjšim oviram, da nam preprečijo doseči svoje cilje.

Že takoj zjutraj ob 7.19. uri se sestavi trigon Sonca in R Plutona. To bo levom in škorpijonom dalo moč in voljo, da z večjim zanosom začnejo dan in se podajo na pot za dosego svojih ciljev. Večje in pomembne cilje bomo lahko uresničili z manj napora. Vsaj tako se bo zdelo, čeprav bodo že projekti sami zelo intenzivni in zahtevni. Odločimo se za prelomen korak, ki nam bo prinesel večje spremembe. Te mogočne moške in zemeljske energije lahko res konstruktivno uporabimo. Bodimo pa vendarle previdni, da ne bomo  svojo moči izkazovali pretirano.

Danes je in bo aktualen tudi sekstil Venere in Saturna. Ta se dopolni ob 13.33. uri. Ta bo nagovoril predvsem predstavnike bikov, tehtnic, kozorogov in vodnarjev. S tem bodo na preizkušnji zopet odnosi in vse tiste stvari, ki so nam ljube, oziroma ki jih cenimo. Več bo resnosti, odgovornosti in doslednosti. Ne bo nam težko narediti koraka več za tisto, kar nam nekaj pomeni. Zavedali se bomo, da je vsak začetek težak in da moramo za dosego cilja nekaj narediti. Morda zna kdo občutiti tudi občutke ujetosti in izgubljenosti, saj se bo Venera z inkonjunkcijo povezala z R Neptunom. Bolj občutljivi in ranljivi znamo biti. Nekaj več obžalovanja in samoobtoževanja znamo občutiti.

Lunin sekstil z R Merkurjem bo aktualen proti večeru ob 18.38. uri. Naši pogovori bodo bolj poglobljeni in usmerjeni v subjektivno dobro ter v iskanje resnice. Zelo razumevajoči znamo biti in bolj usklajeni s seboj.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.