Astrološka analiza za sredo.

 

Kazala se bo potreba po opuščanju in spuščanju stvari.

Sreda 31. 8.

Tudi sreda bo zaznamovana z energijami Lune v levu. Želja po izražanju in sproščanju bo velika. Ker pa smo tudi pred Mlajem, bomo ta del sebe težje izrazili. Najbolje bomo to obdobje izkoristili za duhovne in spiritualne prakse, ki nam ponujajo možnost, da pridemo do pomembnejših spoznanj. Kazala se bo potreba po opuščanju in spuščanju stvari.

Jutranji trigon Lune in R Urana, ko bo na vrsti že ob 6.19. uri nam zna postreči z več dinamike in raznolikosti. Več bo spontanosti v nas samih, zato lahko kdo občuti nemir, saj ne bo vse teklo po ustaljenih vzorcih.

Preden bo Luna prestopila v drugo znamenje, ob 17.22. uri, bo v praznem teku. To nam bo še dodatno obarvalo dan z več razmišljanji in (samo)analiziranjem. Bolj kritični bomo. Za sproščanje energije si privoščimo sprehod v naravi. Tako bomo združili aktivnost, sproščanje in stik z naravo. Po 17.22. uri bo Luna v devici. Veliko dela in obveznosti bomo videli. Ta čas nam bo prinesel še več zaskrbljenosti in obremenjenosti, kar se nakazuje tudi z Mlajem, ki je pred nami. Kdor lahko, naj izkoristi zemeljsko znamenje, tako da se usmeri v delo, ki je povezano z zemljo, v praktično delovanje, bolj počasi in premišljeno. Ugotovite kaj vam daje občutek trdnosti in stabilnosti.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.