Astrološka analiza za praznične dni.

Happy Family Standing On The Hill And Watching The Fireworks

Prijetno, družabno in vznemerljivo v novo leto.

Petek 30. 12.

Luna bo na prednovoletni petek še v kozorogu. Mi bomo kar še pod vplivi Mlaja, saj bo Luna s svojim ritmom nekoliko še spodbujala preteklo dinamiko. Vseeno bodo danes na vrsti zahtevnejše energije, zaradi katerih bo v zraku več napetosti. Uran zbira in nabira svojo energijo na enem mestu in Luna bo na svoji poti danes s kvadrati spodbudila povezovanje Urana in Jupitra. To kar nam bo dal Uran danes, zna imeti res velike razsežnosti. Velik bum in veliko razdejanje. Lahko zunaj nas ali znotraj nas. Sonce pa sestavlja svoj sekstil z Neptunom. Bomo uspeli zabrisati in pozabiti na vse hudo, kar se je zgodilo? Morda bomo skupaj iskali odgovore na višjih nivojih? V slogi je moč.

Sobota 31. 12.

Luna v vodnarju obljublja nepozaben dan in večer. Druženje, akcija, dinamika, svoboda, izvirnost, drznost. Pazljivo, da ne izzovemo kaj čemur ne bomo kos. Previdno kaj uživate in čemu se danes predajate. Zaradi velike želje po  preseganju svojih meja in norm, je čisto možno, da bomo težko naredili ločnico med razumnim in neumnim (dejanjem). Tudi Mars obljublja svojo konjunkcijo z Neptunom. Ta pa je mnogo bolj zahrbten, kot bi si želeli. Lahko ga doživimo kot čarobnost in nepozabno doživetje, vendar nam lahko vzame tisto optimistično noto in nas položi v posteljo. Dobro je, da si že v naprej postavimo meje, do kje se bomo spustili.

Nedelja 1. 1. 2017

Srečno, zdravo in uspešno novo leto. Luna je v vodnarju in nam ne bo dovolila, da bi bilo vse tako kot ponavadi. Resnično drugačna nedelja se nam obeta danes. Jutranje povezovanje Marsa in Neptuna bo na mnogih od nas pustilo tisto nekaj, zaradi česar ne bomo najbolj satbilni in prisebni. Opozicija Urana in Jupitra bo še dopuščala nekaj popotresnih sunkov, ki nam bodo tako ali drugače obarvali in popestrili dan. Z Lunino pomočjo bomo spet zaznali ta nemir, ki ga obljublja omenjeni par. Proti večeru pa bomo lahko že bolj razsodni in z jasnejšimi mislimi. Znali in zmogli se bomo organizirati.

Ponedeljek 2. 1.

Oh… kako se bo v ponedeljek prilegel mir in počitek. Ko bo zjutraj Luna še v dinamičnem vodnarju, se bo povezala z Venero in nam na ta način vseeno dala priložnost za uživanje in sproščanje. Kmalu za tem bo Luna prestopila v ribi in s tem se bomo vsi stopili s temi mirnimi in nežnimi energijami. Več nam bo pomenil čas, ki ga bomo preživeli z najbližjimi ali sami s sabo. Čas bo podpiral našo regeneracijo po preteklih dneh in zato izkoristimo vsak trenutek, ko lahko uživamo v dobrem, zeliščnem čaju. Veliko bomo tudi razmišljali kaj in kako lahko še naredimo za svojo dobrobit. Veliko lepih in prijetnih trenutkov si lahko naredimo.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.