Astrološka analiza za ponedeljek.

10. 7. 2017

Ponedeljek 10. 7.

Luna bo ob 7.34. uri prestopila v vodnarja. Nekaj več odprtosti in svobodomiselnosti bo v nas. S svojo vztrajnostjo bomo sicer težje dosegali kompromise, vendar si vseeno ne bomo delali rezane podobe. Napetost, ki jo bomo zaznavali v sebi, bo vzrok neprilagojenosti, ki pa ne bo zahtevala žrtev. Danes se bomo povezovali in v skupinskem duhu kovali nove ideje.

Zjutraj ob 6.35. uri se je sestavila opozicija Sonca in R Plutona. Veliko smo tiščali v sebi in veliko smo morali potrpeti, kar nismo hoteli. Ta opozicija je najbolj prizadela leve in škorpijone. Koliko čas bo treba vse to še prenašati? Moška planeta, ki se povezujeta, nista tista, ki bi popuščala. Zmaga, če sploh bo, bo težka in na koncu celo nepravična. Sami vemo, kako težko je spremeniti svoje navade. In res težko bo sprejeti prave odločitve, ki bi nam prinašale zadovoljstvo ali rešitev.

Lunin trigon z Venero, ki bo na vrsti ob 20.03. uri, nam bo prinesel nekaj več lahkotnih in veselih trenutkov. Brez dodatnih komplikacija se bomo lahko prepustili in uživali v vsem, kar nam bo ponujeno.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.