Astrološka analiza za ponedeljek.

12. 6. 2017

Danes lahko z Luno v kozorogu naredimo resnično veliko pa tudi dobro, brez nepotrebnih čustvenih vložkov ali skrbi.

Ponedeljek 12. 6.

Ponedeljek bo še zaznamovan z energijami Lune v kozorogu. Zahtevnost novega tedna nas bo še dodatno utrudila. Veliko bo stvari, ki jih resnično ne bomo smeli spregledati ali dati na stran. Resno, preresno bomo jemali vse in vsako besedo. Danes lahko z Luno v kozorogu naredimo resnično veliko pa tudi dobro, brez nepotrebnih čustvenih vložkov ali skrbi. Cel dan bodo izstopale energije, ki nam narekujejo resne odzive, veliko odgovornosti, premišljenost in strogost.

Šele proti večeru bo Luna sestavila kvadrat z Uranom. Ob 20.45. uri bomo še bolj nemirni, razdraženi, temperamentni in razdražljivi. Te energije ne bomo lahko prezrli in svojo upornost bomo res težko krotili.

Jutri se sestavi trigon Merkurja in še stacionarnega Jupitra. Trigon v zračnih znamenjih se bo dovršil ob 17.44. uri. Dvojčki, device, strelci in ribe te vibracije že zaznavajo in že iščejo načine kaj in kako. To povezovanje še posebej prinaša veliko idej, zamisli, novih znanj in destinacij. Jupiter bo nekoliko posegel v sam obseg in širjave. Ker je stacionaren, v obračanju v direktno smer, bo dal večji poudarek na to kar je prav. Bolj bo pomemben razvoj naših osebnih vrednot in stališč. Merkur se prav tako povezuje s stacionarnim Neptunom, ki je v obračanju retrogradno. Te energije pa nam lahko pošteno zagodijo, saj se sestavlja neljubi, zavajajoči kvadrat. Previdno v komunikaciji torej. Dobro preverite kaj podpisujete in čemu.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.