Astrološka analiza za ponedeljek.

22. 5. 2017

S problemi se bomo soočali bolj direktno in na trenutke znamo biti kar preveč nepopustljivi.

Ponedeljek 22. 5.

Nov teden bo Luna začela z energijami ovna. V nas bo več odločnosti, zagnanosti in na sploh več energije. S problemi se bomo soočali bolj direktno in na trenutke znamo biti kar preveč nepopustljivi. Ampak kakor hitro bo prišlo, tako hitro bo tudi odšlo. Večjih zamer danes ne bomo držali.

Pozno dopoldne, ob 11.38. uri bo Luna sestavila opozicijo z R Jupitrom. Tukaj in zdaj, ali včeraj in jutri? Toliko odločitev, toliko priložnosti pa nobena ne bo delovala ustrezno. Nič zato. Naši nameni bodo dobri in tako bomo lažje sprejemali vse kar se bo zgodilo.

Lunina konjunkcija z Venero bo na vrsti ob 16.09. uri. Še ena nežna povezava, ki pa je v primežu ovnovskih, borbenih energij, nam bo namigovala, da je vredno boriti se za tisto kar imamo radi in kar nam prinaša ugodje. V nas bo več veselja in razigranosti.

Ko pa bo Luna sestavila svoj kvadrat z R Plutonom, ob 20.44. uri, bomo zaznavali več upornosti in več nepopustljivosti. Energije bodo nadvse nadležne in težko si bomo priznali kaj zares hočemo. Naše reakcije bodo kar prehitre in preveč intenzivne.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.