Astrološka analiza za ponedeljek.

8. 5. 2017

Pred Polno Luno smo in v zraku bo že moč čutiti tudi te vplive. Energije bodo izrazitejše. Več bo napetosti in s tem tudi nezadovoljstva.

Ponedeljek 8. 5.

Ponedeljek, kot dan za nove začetke, tokrat ne bo prinesel neke jasnosti. Luna v tehtnici nas ne bo zmogla usmeriti niti nam ponuditi neke stabilnosti, ki bi si jo želeli. Kot bi bila naša pričakovanja prevelika in naše želje nedosegljive. Veliko odločnost bomo kazali pri svojih zahtevah, ki pa ne bodo po godu vseh. Pred Polno Luno smo in v zraku bo že moč čutiti tudi te vplive. Energije bodo izrazitejše. Več bo napetosti in s tem tudi nezadovoljstva.

V dopoldanskem času, ob 9.56. uri, bo na vrsti Lunin kvadrat z R Plutonom. Težje povezovanje nam ne bo naklonilo prijetnih trenutkov. Čutili bomo težo in pritiske. Je pa res, da se bodo že kazali vplivi trigona Sonca in Plutona. Ta dva moška planeta se bosta povezala jutri in nam namenila več dobronamernih vibracij. Njuno povezovanje nam bo, še posebno levom in škorpijonom, dalo veliko moči, sposobnosti in karizme. Svoje cilje in vse kar si bomo zadali, bomo dosegali z neverjetno silo in močno voljo.

V večernih urah se bo Luna najprej, ob 21.42. uri, z opozicijo povezala z Merkurjem in nato, ob 22.47. uri, še z Uranom. Tako bo spodbudila povezovanje Merkurja in Urana, ki se bosta zopet povezala v sredo zjutraj. S tem povezovanjem pa bomo sami zaznavali več napetosti, nemira in raztresenosti, kar nas lahko prisili k temu, da sprejmemo kakšno odločitev, ki je nikoli prej ne bi. Spodbujena bo drznost, ki jo nosimo v sebi in naši odzivi bodo mnogo bolj spontani.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.