Astrološka analiza za ponedeljek.

mucice

Najbolje se bomo počutili doma ali pa vsaj v družbi, ki nas napolnjuje z občutki domačnosti.

Ponedeljek 1. 5.

1. maj, praznik, ponedeljek in Luna v raku. Današnja Luna bo naredila vse mnogo bolj domače, bolj pristno in z več občutka. Najbolje se bomo počutili doma ali pa vsaj v družbi, ki nas napolnjuje z občutki domačnosti. Danes bomo dobro jedli, se temeljito spočili in si privoščili dodatno mero nežnosti.

Vseeno stvari ne bodo tekle tako umirjeno in pasivno, kot bi si želela Luna v raku. Ob 12.00 uri se bo z opozicijo povezala z R Plutonom. Ne bo samo žulj, niti trn, ki se je zaril globoko v kožo. Občutki nezadovoljstva in neugodja bodo prisotni na vsakem koraku in nič ne bo po naših merilih.

Zvečer, od 20.34. do 22.22. ure, se bo Luna s kvadratoma povezala najprej z R Merkurjem in nato še z Uranom. Več bo nemirnih in burnih odzivov. Nekoliko bo še moč zaznati vpliv konjunkcije R Merkurja in Urana, ki se je dopolnila v petek. Naše misli in naši odzivi bodo hitrejši, burnejši, netaktni in nepredvidljivi. ˝K ti zdrav razum in sama logika dost dobr vedet da. Da še farmer sam prekopavau bi zaman, pa naj bo še tako zelo pijan.˝ @siddharta

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.