Astrološka analiza za ponedeljek.

črnobelo

Marsikdo bo ta praznični ponedeljek preživel delavno.

Ponedeljek 17. 4.

Resno, odgovorno, zamišljeno in nekoliko zadržano. Luna v kozorogu bo tokratni ponedeljek obarvala kar nekoliko preveč v sivem tonu. Vse bo usmerjeno v delo in obveznosti, ki sodijo zraven. Zelo produktivni znamo biti. Če ne drugje, bomo red naredili pri sebi in določili urnik, dieto in vse kar potrebujemo za boljše življenje.

Takoj zjutraj, malo pred 6.00. uro se bo Luna s trigonom povezala z R Merkurjem. Za mnoge bo ta čas čisto prezgoden za resnejše pogovore. Vseeno bo v nas več razumevanja in potrpežljivosti.

Danes ob 14.43. uri se sestavi tudi ognjeni trigon Sonca in R Saturna. Ognjene, dinamične, elana polne energije bo nekoliko zaviral le R Saturn, vendar bomo kljub temu vpregli to žival in jo usmerili v želeno smer. Predstavniki levov, kozorogov in vodnarjev bodo najbolj izkoristili te vplive. Več bo premišljenih potez, praktične naravnanosti, discipline in dela. Zelo odgovorno bomo pristopili k reševanju problemov. Vse bomo dobro premislili in naredili dobro strategijo. Danes je tako dober dan za poslovne odločitve.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.