Astrološka analiza za ponedeljek.

Hands placing last piece of a Puzzle

Čustva, nežnosti, mir pa tudi negotovost in nestabilnost bodo preplavljali tokratni ponedeljek.

Ponedeljek 27. 3.

V jutranjih urah in še del popoldneva bomo bolj pod vplivi Lune v ribah. Kar nekoliko leni in zasanjani. Čustva, nežnosti, mir pa tudi negotovost in nestabilnost bodo preplavljali tokratni ponedeljek. Vseeno bomo znali pokazati več naklonjenosti in razumevanja. Ob 16.10. uri bo Luna prestopila v znamenje ovna. Čutili bomo spremembo temperamenta. Mlaj, ki je pred nami, nam bo odvzemal energijo in nas usmerjal po svojem ritmu. Čeprav brez prave volje in moči, bomo lahko že videli svoje nove cilje.

Ob 12.19. uri bo Luna sestavila kvadrat s Saturnom. Ta se čisto počasi že ustavlja, zato je moč napora, skrbi, utrujenosti že moč zaznati. Lunin kvadrat pa bo njegovo dinamiko in obremenjenost le še okrepil.

Lunin dispozitor Mars pa se bo danes s sekstilom povezal še z Neptunom. Njune energije bodo najmočnejše ob 18.44. uri. Ovni, škorpijoni in ribe so tisti, ki bodo najbolj čutili to povezovanje. Šarmantnost, čarobnost, začaranost bodo na vsakem koraku. Borili se bomo za pravice šibkejših in z veliko vere in ljubezni premikali  meje. Pokazali bomo več občutka za sočloveka in bližina drugega nam ne bo odveč.

Konjunkcija Lune in R Venere bo na vrsti ob 22.00. uri. Čeprav prijetno povezovanje nam tokrat ne bo nosilo velikega upanja in pomirjenosti. Skupaj z energijami Mlaja bomo čutili več nezadovoljstva, strahu in neodločnosti.

Jutri se Mlaj dovrši ob 4.57. uri. Vse do takrat je potreba po opuščanju in obratu vase močnejša. V torkovo jutro se bomo tako zbudili z več volje in energije.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.