Astrološka analiza za ponedeljek.

jelen

Danes je dan za praznovanje novih začetkov.

Ponedeljek 20. 3.

Današnji ponedeljek se bo zdel kar usoden. Poln bo svojevrstnih premikov. Luna bo v prvi polovici dneva še v strelcu, kasneje pa bo prestopila v kozoroga. Iz odprtih in bolj dinamičnih energij, bomo stopili v bolj resno ozračje, nabito z odgovornostjo in delavnostjo. Danes je prvi dan pomladi in spomladansko enakonočje. Danes je dan za praznovanje novih začetkov. Zgledujmo se po vremenu in naravi in naredimo korak naprej.

Tako bo danes tudi Sonce ob 11.28. uri zamenjalo znamenje in prestopilo v sorodne energije. V ovnu nas bo napolnjevalo z energijo, zagnanostjo, elanom in prodornostjo. Želeli si bomo narave, gibanja in tudi dokazovanja moči. V nas bo več volje do življenja in delovne vneme.

Luna bo ob 11.37. uri sestavila še konjunkcijo s Saturnom in nam tako sporočila, da je čas, da se zresnimo in začnemo delovati bolj odgovorno. Veliko obveznosti in bremen bomo prevzeli nase.

Ko bo Luna prestopila v kozoroga bo hitro sestavila tudi zadnji krajec. Kvadrat Lune in Sonca nam bo dal še nekaj več energije in moči, da dokončamo vse kar smo začenjali. S tem je tudi že nakazano obdobje pred Mlajem, ko bomo kljub vsemu potrebovali več časa zase. Potreba po splomadanskem čiščenju je močno v zraku.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.