Astrološka analiza za ponedeljek.

ples na trati

Po zaskrbljenem jutru sledi čarobno miren dan.

Ponedeljek 6. 3.

V ponedeljek bo luna v prvi polovici dneva še v hitrih, radoživih in navihanih dvojčkih. Dan bo bolj neobremenjen, zabaven in lahkoten. Ob 13.54. uri bo Luna prestopila v raka in sami bomo postali bolj umirjeni, bolj pozorni in tudi čustveni. Več teh počasnih energij bomo zaznavali in se prepuščali zaupanju in nekakšnemu višjemu vodstvu. Bolje se bomo počutili v domačem okolju in nam ljubim osebam. Pozornost in ljubeznivost bosta še kako na mestu.

V jutranjih urah, ko bo Luna še v dvojčkih, nas bo najprej, ob 8.48. uri odpeljala v stanje skrbi, negotovosti in obremenjenosti. Opozicija s Saturnom nam ne bo naklonila prijetnih trenutkov. Spet bomo lahko izkoristili sinočnje povezovanje Marsa in Saturna. Veliko dela in bremen bomo zmogli prenesti. Potreba po dokazovanju svojih moči bo odveč. Kar je treba, je treba. Z večjim zavedanjem bomo naredili, kar moramo.

V noči na torek pa se bosta v konjunkcijo povezala Merkur in Sonce. Dvojčki, device in levi bodo najbolj veseli tega povezovanja. Povečana bo moč misli. Prva stvar, ki se nam bo zgodila bo, da se bo dvignila naša kreativnost in tudi domišljija. Več uspehov lahko pričakujemo na področju pisanja kot na drugih področjih izražanja. Izrazitejša bo tudi intuitivnost in vse druge prakse, ki zahtevajo povezovanje z energijami.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.