Astrološka analiza za ponedeljek.

ribica

Vse bomo dojemali skozi prizmo čustev in tako bomo težje ohranjali razumskost.

Ponedeljek 27. 2.

Ponedeljek bo zaznamovan z energijami Lune v ribah. Vse bo kar preveč nestabilno. Nežnost in pozornost po kateri bomo hrepeneli se bo kar odmikala in odmikal. Vse bomo dojemali skozi prizmo čustev in tako bomo težje ohranjali razumskost.

Ob 1.19. uri je Mars dovršil konjunkcijo z Uranom. Ker se bo v popoldanskih urah, ob 15.24. uri, povezal tudi z R Jupitrom, bomo vse te energije zaznavali še cel dan. Bolj in močneje bodo vpleteni ovni, škorpijoni, vodnarji ter strelci in ribe. Moč, napadalnost, nasilje, izbruhi, prepričanja in kodeksi bodo pokazali svoj obraz in dobili svoje  mesto. Pretiravali bomo v dokazovanju svoje moči, svojih zmožnosti in položaja. Težje bomo videli celo sliko in ne bo nam mar za mnenja drugih.

Sekstil Lune in Plutona nas bo nagovoril ob 10.25. uri. Počasi se bomo zavedali, da smo sami zmožni  vseh korakov. Z večjo intenzivnostjo in notranjo močjo bomo bolj in bolj zaupali vase.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.