Astrološka analiza za ponedeljek.

pakiranje

Odgovornosti, delo in skrbi. Dan ugoden za načrtovanje poti do ciljev.

Ponedeljek 13. 2.

Danes bo Luna v devici. Veliko bomo razmišljali, načrtovali in delali. Spodbujena bo tako naša praktična naravnanost, kot tista preveč analitična stran. Veliko misli nas lahko popelje v stanje prevelike aktivnosti. Ker bo Luna v drugi polovici dela v praznem teku, bomo na momente zaznavali tudi več nemira, skrbi, raztresenosti in direktnosti. Ob 21.42. uri bo prestopila v tehtnico in nam namenila več sproščenih trenutkov, ko se bomo lahko umirili in posvetili prijetnejšim stvarem.

Ob 13.36. uri Luna sestavi kvadrat s Saturnom in v nas prebudi kakšno dodatno skrb, ki nam zna odvzeti voljo in energijo. V tem bo Luna spodbudila povezovanje Sonca in Saturna, ki bosta sklenila svoj sekstil jutri ob 6.58. uri. Leve, kozoroge in vodnarje bodo te energije še najbolj nagovorile. Veliko strateškega razmišljanja bo mogoče opaziti. Zelo praktični, delavni in odgovorni bomo. Zelo resno in realno bomo dojemali svet okrog nas.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.