Astrološka analiza za ponedeljek.

šola 1

Ne bo področja, ki nas ne bi zanimalo, ne bo situacije v kateri se ne bi znajdli, niti ne bo priložnosti, da bi se ustavili.

Ponedeljek 6. 2.

Luna v dvojčku nas bo danes prav res spodbujala. Ne bo področja, ki nas ne bi zanimalo, ne bo situacije v kateri se ne bi znajdli, niti ne bo priložnosti, da bi se ustavili. Dinamično in prilagodljivo ozračje nas bo delalo še kako žive.

Lunin trigon na Sonce, ki bo na vrsti ob 11.39. uri, nas bo še dodatno napolnilo z energijo in usmerjenostjo. Z večjim zavedanjem svojih želja in potreb bomo lažje dosegali svoje cilje.

Ob 17.19. uri pa se Luna s sekstilom poveže z Uranom. Tudi ta povezava bo zelo spodbudila naše reagiranje. Naši odzivi bodo bolj nevsakdanji, hitri in spontani. Vse bo tako hitro, da bomo vse naredili mimogrede.

Lunin trigon s stacionarnim Jupitrom, ki bo na vrsti ob 20.33. uri, nas bo umirila. Ustavila. In nam dala priložnost, da pogledamo vase, da poiščemo svoj pristan in z vsem srcem začutimo dogajanje okrog nas.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.