Astrološka analiza za ponedeljek.

puzle

Vseeno je danes dober dan, da poskrbimo zase tako, da si privoščimo zdrav obrok in poskrbimo za svoje telo.

Ponedeljek 16. 1.

V ponedeljek bo Luna še v devici. Skrbnost, natančnost in delavnost bodo vrline, ki nas bodo spremljale danes. Naša komunikativnost in potrpežljivost nam bosta omogočala razumne dogovore in sporazume. Tudi danes bomo veliko pospravljali in urejali svoje prostore. Hitro se znamo zaplesti v malenkosti in si po nepotrebnem naložiti preveč skrbi in dodatnih opravil. Vseeno je danes dober dan, da poskrbimo zase tako, da si privoščimo zdrav obrok in poskrbimo za svoje telo.

Ob poldne, ko bo ura 12.39., bomo lahko čutili vplive trigona Lune in Plutona. V nas bo povečana notranja moč. Želja po izpolnjevanju svojih vzgibov bo presenetila marsikoga. Ne bomo ravno izbirali strani, bomo pa znali pokazati kako resno in zagrizeno razmišljamo.

Večerna opozicija Lune in Marsa, ki bo na vrsti ob 20.02. uri nam zna natresti nekaj več nemira in negodovanja. Kakšno stvar znamo prehitro zaključiti in si s tem zagotoviti tudi kakšnega sovražnika. Težko bom razsodni in zbrani. Nagonski odzivi bodo prevzeli pobudo in si izborili svoje mesto.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.