Astrološka analiza za ponedeljek.

workgroup

Precej raztresen dan je pred nami.

Ponedeljek 9. 1.

Še en ponedeljek in še ena priložnost za nov začetek. Z Luno v dvojčkih bomo sicer imeli nekaj več energije vendar to ne bo produktivna energija. Danes bomo kar nekoliko prehitri v svojih sklepanjih in zato tudi površni. Prav površinsko bomo gledali na stvari in težko se bomo osredotočili na tisto, kar bo pomembno. Obveljale bodo bolj zbegane in naivne energije.

Najprej nas bo Luna odpeljala v kvadrat z Venero in sicer ob 9.30. uri. To nas bo zelo sprostilo in hkrati polenilo. V nas bo več sentimentalnosti in ranljivosti. Želje bodo, a ne bo energije, da bi si upali uresničiti svoje želje.

Še ena pasivna povezava nam sledi danes ob 15.18. uri. Lunin kvadrat z Neptunom nam bo prav tako postregel z veliko občutljivosti in zasanjanosti. Bolj čustveni bomo in težje bomo sprejemali kakršne koli odločitve. Pod tem vplivom bomo bolj zmedeni in nestabilni.

V torek se bo Sonce povezalo z Uranom. To povezovanje bo najmočneje vplivalo na leve in vodnarje. To povezovanje nosi velike upore, močne, razdiralne energije, ki ne upoštevajo socialnega statusa, ne spola, nacionalnosti, verskega prepričanja ali finančnega zaledja. Njun kvadrat bo ekstremno direktno in nekompromisno naravnan. Poleg je vpleten tudi Jupiter, ki bo vmešal še predstavnike strelcev in rib. Sonce bo tako s kvadratom na enega in drugega, spodbudilo in opozorilo na opozicijo Jupitra in Urana, kar bomo lahko zaznavali nekaj dni. Povezovanje močnih moških planetov, ki predstavljajo tako moč kot razum in energijo, nam bo vsem prineslo veliko konfliktnih in nasprotujočih si spoznanj, ki bodo premaknile naše življenjske vzorce in navade. Prav tako bo dokazovanje svojih fizičnih moči in potencialov izredno in celo načrtno. Poudarjena bo borba za skupno dobro, za kolektiv in celo univerzalno zavest. Veliko napora bomo vložili, da bi uspeli pokazati in dokazati, da je čas za spremembo.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.