Astrološka analiza za ponedeljek.

polna-luna-noc

V popoldanskih urah bomo lažje presodili, kaj je pomembno.

Ponedeljek 14. 11.

Luna v biku predstavlja neko gotovost, trdnost, stabilnost. Bik je zemeljsko znamenje in kot tako, nam ponuja neko stabilnost, neko oporo, na kar se lahko zanesemo. Je pa to tudi pasivna energija. Samo je. Čaka. Vztraja in premišljuje. Čeprav je danes dan, ko se dovrši Polna Luna in  bomo čutili več nemira in nepotrpežljivosti, bo z Luno v biku občutek, da se nič nikamor ne premakne. To bi bilo vredu, če sami ne bi imeli veliko realnih opravkov. Ampak, ker bomo težje sprejeli, da se svet ne vrti samo okrog nas samih, bomo težje sprejemali vpletenost drugih v našem življenju. Kako bomo umirili in potešili te nevzdržne občutke? Tendenca Lune v biku je, da se rada predaja raznim užitkom. In tako bomo tudi mi danes bolj nepremišljeno posegali po tistih stvareh, ki nam prinašajo užitek, ugodje in občutek zadovoljstva. V popoldanskih urah bomo lažje presodili, kaj je pomembno.

Polna Luna se sestavi ob 14.52. uri in s tem bomo tudi sami dosegli nek vrhunec, neko spoznanje. In to bo tudi vse, kar nas danes čaka. Sicer bomo po tem lahko zaznali nekaj več streznitve in umirjenosti. Nas bodo pa do konca dneva spremljale energije Lune v praznem teku. Še bomo lahko pilili svojo potrpežljivost in se učili kaj pomeni spoštovanje. Kako naj se postavimo zase, ne da bi zaradi tega prizadeli drugega in ga ponižali. Brez dodatnih obremenitev tudi tokrat ne bo šlo.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.