Astrološka analiza za ponedeljek.

slon

Kjerkoli bomo, bo moč zaznavati dobro voljo in počutje, pozitivne vibracije in veliko zadovoljstva.

Ponedeljek 26. 9.

Danes bo Luna v levu ena najlepših in najsrečnejših Lun. Že tako spodbudne in dinamične energije, bodo še bolj okrepljene, saj se njen dispozitor harmonično povezuje. Prevladovala bo dobra volja, ki nam bo dajala še več energije in želje po napredovanju in uresničevanju svojih ciljev. Danes ne bo miru, kaosa pa tudi ne. Kjerkoli bomo, bo moč zaznavati dobro voljo in počutje, pozitivne vibracije in veliko zadovoljstva.

Najprej se sestavi konjunkcija Sonca in Jupitra, ki smo jo zaznavali že za vikend. Ob 8.59. uri se bo ta povezava sestavila in nam namenila dokončno potrditev. Še bomo zaznavali več sreče, veselja, veliko podpore tudi pohval in uspešnih zgodb. Veliko srce in širok nasmeh bo zaznamoval predvsem leve strelce in ribe. Ne gre spregledati, da je s tem nakazan tudi zaslužek.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.

Luna bo ob 12.33. uri sestavila tudi svoj trigon s Saturnom. To nas bo nagovorilo z večjo odgovornostjo in smislom za red in disciplino. Kar aktivni znamo biti in brez težav opraviti vse potrebne obveznosti, ki jih danes imamo.