Astrološka analiza za ponedeljek.

creative

Bližamo se Mlaju in zato to energijo uporabimo za organizacijo, da bo vse urejeno in pripravljeno za nove začetke.

Ponedeljek 29. 8.

V ponedeljek se bodo energije Lune kmalu spremenile. Za začetek dneva bomo mirni, ljubeči in domači z Luno še v raku. Ob 10.11. uri pa začnejo veljati energije Lune v levu. Več bo odločnosti, energičnosti in želje po druženju. Večji del dneva bomo tako bolj dinamični, pozitivno naravnani, srčni in s povečano voljo ter usmerjenostjo. Bližamo se Mlaju in zato to energijo uporabimo za organizacijo, da bo vse urejeno in pripravljeno za nove začetke.

Celo jutro bodo v zraku tudi bolj spodbudne energije Venere in Merkurja. Konjunkcija med njima bo eksaktna ob 8.32. uri. Biki, dvojčki, device in tehtnice bodo zelo prikupni, simpatični in prijetni. Čeprav ta povezava nakazuje na druženje in komuniciranje, so okoliščine takšne, da bo ta del postavljen nekoliko na stranski tir. Vseeno lahko do izraza pride njihova ustvarjalnost in njihove raznorazne spretnosti in talenti. Morda si bodo upali in nam jih pokazali. Prisluhnimo jim.

 

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.