Astrološka analiza za ponedeljek.

gugalnica

V ponedeljek bo Luna v tehtnici. Želeli si bomo lepih in prijetnih odnosov.

Ponedeljek 8. 8.

Želeli bomo vse kar je lepega in kar bo v nas spodbujalo prijetne občutke. Radi bomo v dobri družbi in v družbi prijateljev, ki so nam blizu. Tudi sicer bo dnevna dinamika bolj umirjena. Luna bo od večera naprej v prazno. Težnja po urejenosti in usklajenosti bo večja. Trudili se bomo, da ne izzovemo nepotrebnih konfliktov.

Luna se bo sicer z opozicijo dotaknila, sedaj že retrogradnega Urana, in nam  ob 19.41. uri prinesla nekaj več raztresenosti, vzkipljivosti, nemira in hitrih reakcij. Ker je Uran retrograden, bo dinamika tega vpliva toliko bolj obrnjena v nas same.

Uran se je začel obračati retrogradno že 29. julija in je bil nekaj dni stacionaren. Tisti, ki so ga začutili, lahko potrdijo, da je bilo zelo pestro, nabito z energijo, polno norih idej in želja po druženju ter izzivanju je bila povečana. Preplavljale so nas nenavadne in izvirne zamisli. V času retrogradnega gibanja Urana, do 28. decembra, bo vsa ta energija, ki jo nosi in simbolizira Uran, obrnjena navznoter. Previdno bo treba ravnati, da ne pride do zlorab ali izsiljevanja. Predvsem bo želja po lastni spremembi večja in močnejša. Iskali bomo nove načine, nove poti kako spremeniti sebe, svoje miselne vzorce, navade, celo stil življenja. Če ne bomo pazljivi, bodo naše mentalne percepcije, razumski del zaznavanja okolice, prevzeli preveliko težo, preveč bremen, kar zna tudi pustiti neprijetne posledice v našem življenju. Vse skupaj se zna odvijati bolj hitro in nenačrtovano, kar znamo doživeti kot nekakšen upor.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.