Astrološka analiza za ponedeljek.

tekmovanje

Čutili bomo več energije, elana in usmerjenosti.. odločitve bomo sprejemali bolj pogumno in znali bomo zagovarjati svoje stališče, včasih še preveč močno.

Ponedeljek 25. 7.

Luna bo narekovala tempo v znamenju ovna in nas usmerjala naprej. Čutili bomo več energije, elana in usmerjenosti.. odločitve bomo sprejemali bolj pogumno in znali bomo zagovarjati svoje stališče, včasih še preveč močno.

Zjutraj ob 7.46. uri bo Luna najprej sestavila trigon z R Saturnom. To nam bo dalo nekaj več strukture in discipline. Znali bomo postaviti in določiti meje. Naše odločitve ne bodo tako nagonske ali nepremišljene.

V popoldanskih urah se bo Luna s kvadratom povezala z R Plutonom. To znamo čutiti predvsem kot večjo nemoč ali prav ujetost. Šibkejši bodo tokrat bolj v nezavidljivi situaciji, saj ne bodo imeli niti priložnosti, da bi se branil. Podobno lahko čutijo tudi tisti, ki jih bo prevzela inkonjunkcija Plutona in Venere, na kar je Luna opomnila tudi tokrat. Težko bomo sprejemali drugačnost in prav naša toleranca bo na veliki preizkušnji. To velja tudi v odnosih.

Vseeno zna Lunin trigon na Venero, ob 18.48. uri,  prinesti več lepih in prijetnih občutkov. Nekateri od nas bodo znali uživati in se imeti lepo; sami ali v dvoje.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.