Astrološka analiza za ponedeljek.

na vrhu

Z Luno v kozorogu bomo bolj usmerjeni v delo in obveznosti, ki jih imamo. Bo pač eden tistih delovnih dni, ko ne bomo zabušavali,se izgovarjali in opravičevali.

Ponedeljek 18. 7.

Ponedeljek bomo začeli bolj resno in odgovorno. Z Luno v kozorogu bomo bolj usmerjeni v delo in obveznosti, ki jih imamo. Bo pač eden tistih delovnih dni, ko ne bomo zabušavali,se izgovarjali in opravičevali. Luna danes ne bo sestavljala veliko aspektov, tako znamo biti bolj turobni in brez volje. Bomo pa zato veliko postorili in se marsikaj dogovorili.

Zvečer ob 19.36. uri se bo Luna s sekstilom povezala z R Neptunom. Vseeno nam bo dala priložnost, da nekaj naredimo samo zase. Vzemimo si čas za počitek, ki nam bo na koncu dneva prišel zelo prav.

Se bo pa v torek tudi Merkur povezal z R Saturnom, s spodbudnim in ognjenim trigonom. Povezava za dvojčke, device, kozoroge in vodnarje. Komunikacija bo bolj resna, premišljena in dosledna. Lahko bomo bolj kritični (tudi do sebe), vsekakor pa bolj skoncentrirani in gotovi v svojih trditvah. Morda nam zna ta povezava nekoliko pomagati pri vplivih Polne Lune, ki se dovrši v noči iz torka na sredo. Nakopičene energije bo veliko in težko bomo zadovoljevali svoje potrebe. Z zavedanjem in priznanjem  aktualnih vplivov in drugih dejavnikov, si lahko veliko pomagamo ali olajšamo.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.