Astrološka analiza za petek.

21. 7. 2017
Petek 21. 7.
Sprva nas bo Luna še pozdravljala iz znamenja dvojčkov. Neka navihanost, igrivost in prikupnost bo v naši bližini. Ne bomo se ozirali na druge in hitro bomo povedali, tudi če ne bi smeli. Ob 10.09. uri pa se bomo že umirili in se začeli obračati vase. Luna v raku nam bo prinesla več mirnih in čustvenih trenutkov. Iskali bomo podporo in razumevanje. Popoldne nas bo vleklo domov in uživali bomo v bližini domačih.
Še preden bo Luna prestopila v raka, ob 7.40. uri, se bo s sekstilom povezala z Uranom. Razburljivo? Ja. Napadalno? Ja. Površinsko, burno, direktno, neobremenjeno, nestrpno, energično? Ja, vse to. Še bo nočno obujala povezovanje Sonca in Urana. Še bomo kazali svojo moč in premoč.
Vseeno bo cel dan bolj zaznamovan z energijami Lune v raku. Nekako usihajoča, skrita Luna, naznanja, da se približuje Mlaj. To pa za nas pomeni, da smo res pred novimi začetki. Z manj energije, se pripravljamo in delamo red tam, kjer je treba… Čeprav bo Mlaj v znamenju leva, je danes Luna v raku. Iz nas bo izvabljala čustva, strahove, skrbi, paniko in še marsikaj.
Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.