Astrološka analiza za petek.

7. 7. 2017

Petek 7. 7.

Dober del dneva bo Luna v strelcu. Naš fokus… bo nekje. Pogum, odločnost, drznost, ki pritiče znamenju strelca, bo danes prisotno nekje v ozadju. Danes si pogumno in odločno dovolimo uživati. Drznimo si sanjati brez reagiranja in si dovolimo, da nas domišljija popelje nekam, kjer še nismo bili. Razvijajmo svoje upanje, vero in svetovnonazorski pogled. Zvečer ob 19.44. uri bo Luna prestopila v resnega kozoroga. Jaz sem tista, ki sprejemam odločitve. Jaz postavljam meje in jaz bom naredila vse, kar je potrebno. Ne bo več časa za želje in sanje. Bomo pa lahko že občudovali polnost Lune, ki se nam bo nasmihala zvečer, skozi noč in vse do nedelje. Marsikomu ne bo dovolila spati in mu krajšala noč.

Zgodaj zjutraj ob 5.33. uri Luna sestavi konjunkcijo z R Saturnom. Kar preveč utrujeni in togi bomo za kakšne jutranje hece. Opravili bomo samo najnujnejše stvari.

Cel dan bomo lahko živeli pod vplivi, ki nam jih prinaša sekstil Merkurja in Venere. Zelo lepe, prisrčne, prijateljske vplive bodo najbolje izživeli in zaživeli biki, dvojčki, device in tehtnice. Zelo komunikativni in iznajdljivi bodo. S tem vplivom se bomo znali sprostiti in se zabavati. Tudi ustvarjalni bomo. Večinoma danes ne bomo imeli težav v komunikaciji in s tem tudi ne v odnosih. Danes si dovolimo biti navihani in spontani.

Preden bo Luna prestopila v kozoroga, bo ob 16.11. uri sestavila še ognjeni trigon z Uranom. To nam bo dalo tisto pravšnjo spodbudo, da si dovolimo biti drugačni, da si dovolimo biti takšni kot smo in da si dovolimo izraziti kaj mislimo.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.