Astrološka analiza za petek.

23. 06. 2017

Petek 23. 6.

Še en razpršen dan z Luno v dvojčkih. Kljub svoji navidezni sproščenosti znamo delovati skoraj preveč brezbrižno. Tako bo tekla tudi naša komunikacija, kar pomeni, da bomo veliko govorili in malo povedali. Da bomo v svojem afektu povedali preveč in premočno, kar zna pustiti neprijetne posledice. Poznala se bo naša pasivnost, saj jutri nastopi Mlaj.

Šele ob 14.31. uri se bo Luna z opozicijo povezala z R Saturnom. Tudi to nam bo spodneslo tla pod nogami. Zaradi velike obremenjenosti bomo bolj zaskrbljeni, pod stresom in tako brez moči. Borba med ˝zmorem˝ in ˝ne zmorem˝ bo zelo neodločna. Tako bomo bežali iz ene skrajnosti v drugo.

Zvečer ob 20.45. uri pa se bo Luna s sekstilom povezala še z Uranom. Kljub pozitivnemu povezovanju, bo v zraku moč čutiti več nemira in brezglavega hitenja. Kar preveč spontani znamo biti in to zna drugim zmotiti njihov zaslužen počitek.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.