Astrološka analiza za petek.

16. 6. 2017

Petek 16. 6.

Z Luno v ribah bo konec tedna bolj pasiven. Nekako kar ne bo prave energije, da bi kaj konkretnega naredili. Največ kar bomo lahko storili je, da se prepustimo in uživamo. Luna v ribah nosi te vibracije prepuščanja in plavanja. Nemočno, čustveno, podprto z navdihom bomo želeli in sanjali in uživali.

Prvi sekstil, ki ga bo Luna naredila bo, sekstil z Venero. Ta se bo dopolnil ob 7.09. uri. Ta sekstil bo še poudaril naše mirno in pasivno vzdušje. Lepo in prijetno nam bo. Znali bomo videti dobro v sočloveku in podati pravo besedo.

Zgodaj v popoldnevu nas bo Luna s konjunkcijo na R Neptuna odpeljala stran in daleč in čez in sploh v drugo smer. Z Neptunovo retrogradnostjo bomo na poti vase še bolj občutljivi in ranljivi. Luna bo na to opozorila ob 15.10. uri. Neptun retrogradno prinaša svoje prijetne in manj prijetne zgodbe. Najbolj bodo ta obrat čutili predstavniki rib. Oba vladarja rib v inkonjunkciji že tako prinašata svojo zbeganost, iluzoričnost in nerealnost. Zdaj bo pa Neptunov obrat samo še dopolnil celo kaotično zgodbo, ko ne bomo prepoznali obzorja in tisto nestvarno nam bo najljubše in najbolj težavno hkrati. Ampak… tudi to mora biti.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.