Astrološka analiza za petek.

9. 6. 2017

Glavo pokonci in zaupajmo vase in v svoje odločitve, katerim namenimo več pozornosti.

Petek 9. 6.

V petek bo Luna še v strelcu. Danes po mojem koledarju goduje Primož. Poznate kakšnega? Najverjetneje ga, če ne se pa spomnite, da enkrat ste pa res poznali nekoga, s tem imenom. Pa dosti o poznanstvih, danes je dan Polne Lune in to je tisto, kar nas vse najbolj zanima. Polna Luna v strelcu nam bo tokrat res ponudila polno porcijo vsega, kot se za strelca spodobi. Veliko planetarnih povezovanj bo burilo naš notranji in posledično zunanji svet. Glavo pokonci in zaupajmo vase in v svoje odločitve, katerim namenimo več pozornosti.

Zgodaj zjutraj bo Lunin kvadrat na Neptuna, ki tudi že upočasnjuje svoj korak, v nas prebudil še več otožnosti, pasivnosti in skoraj popolne zmedenosti. Težje bomo vstali in se podali v dan.

Svoj vrhunec bo Polna Luna postavila na 15.09. uro. Strelčeva direktnost in stroga racionalnost nas bo na momente puščala prazne in zmedene. Energija, ki bo nakopičena v nas bo silila ven in iz nas. Kako jo boste izrazili bo povsem vaša jasna in ozaveščena odločitev. V jezi, v napadu, v športu in tekmovalnosti, nepopuščanju ali zahtevah. Polna Luna v strelcu je vseeno odprta za meditativne tehnike, tako da urite svojo umirjenost in koncentracijo na način meditacije.

Danes svoj sekstil sestavita tudi Venera in Mars in na svoj način doprineseta energije, ki bodo dopolnjevale današnjo dinamiko. Ovni, biki, tehtnice in škorpijoni bodo pokali od te seksapilnosti in magnetizma. Kar se ne bo združilo, se bo razdružilo. Odnosi bodo kljub vsej tej vročekrvnosti bolj prijetni in harmonični. Več bo priložnosti za romantiko in izkazovanje ljubezni.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.