Astrološka analiza za petek.

26. 5. 2017

Sicer utrujeni, a vseeno bolj pozitivno naravnani bomo bolj sproščeni v družbi in na svežem zraku.

Petek 26. 5.

Petkova Luna bo v znamenju dvojčka. Sveže energije preteklega  Mlaja nam bodo ponudile več svežega zraka in nekaj več maneverskega prostora. Sicer utrujeni, a vseeno bolj pozitivno naravnani bomo bolj sproščeni v družbi in na svežem zraku. Nagajivo radovedni iščimo nove poti.

Lunin trigon z R Jupitrom, ki bo na vrsti ob 11.26. uri, nam bo prinesel več navdušenja in spodbude. Jupiter je že nekoliko počasnejši, kar nam vseeno lahko prinese močnejše zavedanje o svojih vrednotah in nekaj več upanja za naprej.

Kvadrat Lune in Neptuna, ki bo sledil kmalu za tem, ob 12.24. uri, nam bo hitro zamajal tla pod nogami in nam postregel z več čustvenimi odzivi ali pa željo po umiku in pobegu. V nas bo več žalosti in razočaranja.

Zadnji vpliv danes, bo lepši in prijetnejši sekstil Lune in Venere. Te prijetnejše, ženske energije, ki bodo nastopile ob 21.49. uri, nam bodo pogrele večer in nas toplo pospremile v noč. Vzemimo si čas zase in si poklonimo kaj lepega.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.