Astrološka analiza za petek.

12. 5. 2017

Dinamičen dan je pred nami.

Petek 12. 5.

V petek bo Luna v optimističnem in zagnanem strelcu. In prav take energije nam bo pošiljala danes. V nas bo več volje do življenja, do spoznavanja in raziskovanja. Bolj drzni in zagnani bomo. Usmerjeni in spontani. Ko se bomo za nekaj odločili, bomo to tudi realizirali.

Luna se bo v dopoldanskem času, ob 11.40. uri, najprej s trigonom povezala z Venero. Ognjeni trigon nas bo napolnil z ljubeznijo, z odločnostjo in velikim razumevanjem. Močneje se bomo zavedali svojih želja in znali jih bomo zadovoljiti.

Mars se bo danes ob 12.18. uri, s trigonom povezal z Luninim dispozitorjem, R Jupitrom. Ta zračni trigon bodo najbolj zaznavali ovni, škorpijoni, strelci in ribe. Velika intelektualna moč, bo podprta z velikim občutkom za etiko in moralo. Boj za pravičnost in moč. Za doseganje uspehov, posebno v pravnih zadevah. V nas bo veliko energije in usmerjenosti v prihodnost. S to povezavo ne bomo ostajali doma, ampak bomo želeli stvari izkusiti na lastni koži in preveriti v živo.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto