Astrološka analiza za petek.

vejica

Še zadnji dvomi in ranljivost glede odnosov in skozi njih vedno bolj jasna slika.

Petek 21. 4.

Luna v vodnarju bo imela danes veliko priložnosti, da nam pokaže vse svoje raznolike značilnosti, ki jih ima. Zelo razgibano in prav nič dolgčas nam ne bo. Bolje bomo delovali v skupinah, med prijatelji in nekje zunaj, kjer bo veliko dogajanja. Zvečer, ob 21.42. uri, bo Luna prestopila v ribe in nam naklonila več nežnih trenutkov in s tem tudi več občutljivosti.

Lunin sekstil z Uranom nam bo ob 12.16. uri prinesel res pisane možnosti in nam na ta način popestril naš dan. V trenutku bomo bili pripravljeni sprejeti drugo možnost, če bo le ta v skladu z našim mišljenjem. Bolj prilagodljivi bomo.

Ob 12.31. uri bo napočil čas, ko bo znamenje zamenjal Mars. Predstavniki znamenja ovna in škorpijona bodo najmočneje zaznavali te energije. Ko bo Mars prestopil v dvojčka bomo mnogo bolj dinamični in celo razpršeni. Veliko akcije in gibanja nas čaka s tem prestopom. Pomembno je tudi to, da Mars v dvojčkih spodbudi naše sporazumevanje in medsebojno komunikacijo. Hitrih misli in odrezavih reakcij bomo presenetili marsikoga.

Tudi ob 13.08. uri se sestavi eden pomembnejših aspaktov. Biki, tehtnice, kozorogi in vodnarji bodo še enkrat deležni teh težjih energij, ki se vlečejo že nekaj tednov. Sestavil se bo kvadrat Venere in R Saturna. Še enkrat bo na površje prišlo naše zavedanje o vrednosti in vrednotah. Partnerstvo bo zopet deležno nekakšnega odmika in iskanja stabilne točke, ki nikakor ne bo zadovoljila našim zahtevam. Strogi bomo, nedostopni in previdni in zadržani. Na preizkušnji bo naše zaupanje in s tem naše odločitve glede prihodnosti.

Lunin sekstil na R Saturna bo ob 17.18. uri še enkrat opomnil na predhodni kvadrat Venere in R Saturna. Tako bodo te energije bolj močno prisotne skozi cel dan. Prevzemali bomo veliko odgovornosti in zaradi svojih načel ne bomo popuščali niti za milimeter.

Luna bo ob 20.22. uri sestavila tudi sekstil z R Merkurjem. Na zadnjih stopinjah nam bo ta sekstil zopet dal možnost obrata vase. Bolj zamišljeni bomo. Bolj čuječi in pozorni na vse dogajanje okrog nas.

Kmalu potem, ko bo Luna prestopila v ribe, bo ob 22.13. uri sestavila tudi kvadrat z Marsom. Ta nam bo prinesel več hitrih in tudi burnih odzivov. Hitro se bomo razjezili in svojega jezika ne bomo šparali.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.