Astrološka analiza za petek.

zmaga

V sebi bomo začutili  več volje in energije.

Petek 14. 4.

Petek bo res dan za metek. Luna nas bo sprva nagovarjala iz znamenje škorpijona, kasneje pa bo prestopila v strelca. Energije škorpijona nas bodo sprva usmerjale v globine in odkrivanje vsega tistega, kar nam je še skrito. Skupaj s temi energijami se bomo lažje pripravili na dogajanje, ki nam sledi. Ob 12.26. uri bo Luna prestopila v strelca in man naklonila bolj dinamične energije. V sebi bomo začutili  več volje in energije.

Najprej nam bo Luna naklonila več lepih in nežnih energij. Luna v škorpijonu se bo povezala s stacionarno Venero v ribah. Biki in tehtnice bolj čutijo te statične in kar nekoliko otožne energije. Za vse tiste, ki čutijo premikanje Venere, je zopet napočil čas, ko je potreba po počitku in odmiku večja. Lunin trigon bo Veneri naklonil več pozornosti in tolažbe, da bo dan vseeno bolj prijeten.

Kaj ko se skoraj ob istem času, dovrši konjunkcija Sonca in Urana. Ob 7.30. uri bodo njune energije najbolj zbrane in najmočnejše. Levi in vodnarji bodo pokazali svoje zobe, svoje mišice, svoje ideje. Vse nam bo postreženo na pladnju in to res z veliko naglico in zelo direktno. Edino v kar smo lahko prepričani je, da nič ne bo običajno niti nežno. Dinamičnost in izvirnost nas bosta spodbujala, da ne ostanemo na mestu ampak naredimo premik.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.