Astrološka analiza za petek.

puzle

Delavno, odgovorno, z nekaj skrbmi in zmede.

Petek 7. 4.

Zjutraj ob 6.19. uri bo Luna prestopila v znamenje device. Bolj natančni bomo. Danes nas bo Luna spodbujala, da uredimo vse tisto, kar do zdaj še nismo uspeli narediti. Ne bomo hiteli, saj na nas močno vpliva tudi gibanje kar dveh planetov, Saturna in tudi Merkurja, ki začenjata svoj obrat nazaj. Kljub temu se tudi obotavljali ne bomo. V dopoldanskem delu bomo bolj zaznavali te zmedene in nejasne energije Lune v devici.

Ob 14.39. uri se bo Luna harmonično povezala s svojim dispozitorjem Merkurjem. Njun trigon nam bo postregel z več lahkotnosti in po drugi strani z več razpršenosti. Kar nekoliko prostodušni bomo, kar nas lahko odpelje v večjo površnost ali pa v nemir in nezadovoljstvo. Previdnost vseeno ne bo odveč.

Sonce in R Jupiter bosta danes ponoči, ob 23.38. uri, sestavila svojo opozicijo. Kaj vse nam bo padlo na pamet? Še posebno levom, strelcem in ribam. Vsaka ideja, vsak cilj, vsaka želje se bo zdela negotova, nestabila ali pretirana. Čeprav bomo videli do roba in še čez, bo tako dogajanje in razmišljanje prisotno na vsakem koraku. Če se bodo kazalci obrnili v neželjeno smer, bomo tudi tu deležni presežkov tako samohvale kot samokritike. Veliko in še večje nezadovoljstvo nas čaka, ko bomo prišli do spoznanja, ki nam ne bo dajal odgovora, ki ga iščemo.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.