Astrološka analiza za petek.

roke

Veliko dogajanja, veliko prilagajanja in še več sodelovanja. Bolj interaktivni bomo in površinski.

Petek 24. 3.

Luna v vodnarju nam obljublja pester, dinamičen in zanimiv dan. Veliko dogajanja, veliko prilagajanja in še več sodelovanja. Bolj interaktivni bomo in površinski. Danes ne pričakujmo lepih, nežnih in romantičnih zgodb. Mnogo bolj razumsko bomo delovali zato lahko danes tudi veliko dosežemo.

Po nočnem kvadratu Merkurja in Plutona, se bo ob 13.45. Merkur z opozicijo povezal še z R Jupitrom. Tako bodo cel dan v zraku energije, ki nam jih dajejo Merkur, R Jupiter in Pluton. Luna bo njihovo povezovanje spodbujala skozi cel dan. Kdo je tu glavni? To bo stavek, ki si ga bomo zastavljali čez cel dan. Preverjanje, dvomi, skeptičnost, sumničavost, veliko skrivanje, lahko tudi sram bodo stvari s katerimi se bomo danes več ukvarjali. Borba za dokazovanje pravičnosti in svojega statusa bo izpostavljena in s tem tudi dokazovanje svoje moči. Skromnost in ponižnost, ki jo bomo danes iskali, ne bo dobila svojega mesta.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.