Astrološka analiza za petek.

oko 1

Vztrajali bomo pri svojih postavkah in potreben bo temeljit in konkreten argument, da bomo sprejeli drugo rešitev.

Petek 17. 3.

Tudi petek bo zaznamovan z Luno v škorpijonu. Močne in izrazite energije bodo ojačale naše zaznavanje in dojemanje. Vztrajali bomo pri svojih postavkah in potreben bo temeljit in konkreten argument, da bomo sprejeli drugo rešitev. Ta nepopustljivost bo zaznamovala dan marsikomu.

Zjutraj  ob 6.05. uri bo Luna sestavila sekstil s Plutonom. To bo še povečalo našo notranjo moč in intenzivnost, da svoj dan začnemo z več odločnosti.

Se pa danes zvečer ob 22.47. uri sestavi kvadrat Sonca in Saturna. Te nepopustljive, stroge energije polne teže in napora najmočneje zaznavajo levi, kozorogi in vodnarji. Paziti moramo na svoje zdravje in svoje telo. S povečano disciplino in strukturiranostjo bomo lahko dosegli marsikaj. Težave se lahko pojavijo, če ne bomo postavili meja in si še močneje prizadevali k izpopolnitvi ciljev.

Kmalu zatem, ob 22.56. uri, bo Luna s trigonom na Sonce še enkrat potrdila energije, ki jih nosita Sonce in Saturn. Občutki obremenjenosti, utrujenosti in odgovornosti nam ne bodo ušli.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.