Astrološka analiza za petek.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????

Uživali bomo v vsem, kar nas radosti in napolnjuje s pozitivno energijo.

Petek 10. 3.

Več zabave, veselja in druženja lahko pričakujemo danes, ko bo Luna še v levu. Z več energije bomo bolj usmerjeni ven, v družbo in naravo. Bolj bomo naklonjeni raznim igram in veliko svoje pozornosti bomo  namenili tudi najmlajšim. Uživali bomo v vsem, kar nas radosti in napolnjuje s pozitivno energijo. Čeprav smo v obdobju pred Polno Luno, lahko ta ukrade kakšen vesel trenutek in ga spremeni po svojih zapovedih.

Lunin sekstil z R Jupitrom, ki bo na vrsti ob 7.58. uri, bo poskusil dopolniti vse veselje in navdušenje, ki ga obljublja Luna. Bolj srčni in iskreni bomo. Že v jutranjem času ne bomo skoparili z darovi.

Ob 9.41. uri se bo Luna s trigonom povezala tudi z Uranom. Ognjeni trigon bo v nas sprožil več dinamike in zaleta. Veliko stvari bomo želeli narediti in pripravljeni bomo na vse. Poriv, ki ga bomo dobili nas bo še dodatno napolnil z energijo.

Proti večeru, ob 18.05. uri se bo Luna s trigonom povezala tudi s Saturnom. To bo čas za več resnosti in tudi dela. Bolj odgovorno bomo pristopili k vsaki težavi in jo uspešno izpeljali z dobrim načrtom.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.