Astrološka analiza za petek.

timsko delo

Bližamo se polni luni zato je lahko v zraku nekaj več napetosti, kljub temu bo veliko konstruktivne energije v zraku.

Petek 10. 2.

V petek bo Luna v levu in čez dan ne bo delala večjih povezav. Super se bomo počutili, še posebno, če smo dobro izkoristili včerajšnje vplive. Pozno ponoči in na prestopu na soboto bo Luna zopet povezala in obudila sekstil Sonca in Urana, ki sta svoje dosegla že včeraj. V nas bo več samozavesti in odločnosti. Vseeno se v noči na soboto, ob 1.34. uri dovrši polna Luna. Že nekaj dni zaznavamo povečano energijo in z njo nek nemir. V sam pojav polne Lune bo s pozitivnimi povezavami vpeta tudi opozicija R Jupitra in Urana. Želja po napredku, po premiku in nadaljevanju bo velika, vendar se bomo sami vrteli v enem in istem krogu. Neko zadovoljivo rešitev nam sicer obljublja Saturn, ki bo potrpežljivo čakal, da pride na vrsto in nam podal svoje strokovno mnenje.

Poleg tega, bomo danes lahko uživali v energijah, ki nam jih bosta prinesla Merkur in Venera. Njun sekstil bo najugodnejši za bike, dvojčke, device in tehtnice. Veliko dinamične energije bomo zaznavali. Povečana bo želja po druženju in spogledovanju. Energije bodo spodbujale našo ustvarjalnost, spretnost, mobilnost in komunikativnost. Ta povezava se sestavi ob 22.18.uri.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.