Astrološka analiza za petek.

hrepenenje 2

Energije bo res malo in tudi sami bomo težje naredili kakršenkoli premik.

Petek 27. 1.

Jutranja Luna v kozorogu nam ne bo pustila, da počivamo in se zabavamo. Pomagal ji bo sekstil z Marsom, ki nam bo s svojimi zadnjimi močmi namenil nekaj več energije in volje da začnemo dan. Čeprav težje, z zavedanjem, da imamo še veliko obveznosti pred sabo, bomo šli in naredili, kar je treba. Ob 9.36. uri bo Luna prestopila v vodnarja. Tokrat večje spremembe ne gre pričakovati, saj smo še pod vplivi sestavljajočega se Mlaja. Energije bo res malo in tudi sami bomo težje naredili kakršenkoli premik. Izkoristimo to pasivno vzdušje za duhovne prakse, meditacijo, post, aktiven počitek in sproščanje. Potreba po pretiravanju bo odveč.

Danes pričakujemo tudi kvadrat Venere in Saturna. Ta bo najmočnejši ob 18.50. uri. Cel dan nas bo torej spremljalo malodušje, nezaupanje, zaskrbljenost in tudi potreba po odrekanju. To lahko dobro izkoristimo za post, kar podpirajo tudi energije Mlaja. Sicer pa bo veliko breme padlo prav na odnose in zavedanje lastne (ne)pomembnosti. Težko nas bo prepričati, da bomo spremenili svoj pogled na realno stanje.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.