Astrološka analiza za petek.

dlani

Četudi se bo zdelo, da smo že obupali, bomo sami v sebi imeli še dovolj tiste notranje moči, ki nas bo držala na površini in se ne bomo predali.

Petek 20. 1.

Zadnji delavni dan (kakor za koga) bo v znamenju Lune v škorpijonu. Intenzivno in močno čustveno znamo delovati. Tiha voda bregove dere. Počasi in vztrajno bomo čakali na resnico. Četudi se bo zdelo, da smo že obupali, bomo sami v sebi imeli še dovolj tiste notranje moči, ki nas bo držala na površini in se ne bomo predali.

Najprej bomo lahko zaznali sekstil Lune in Merkurja. Jasno in z večjo gotovostjo bomo zavzeli svoje stališče in sporočili, kar nam leži na duši.

Ob 14.56. uri pa bodo svoj vrhunec doživele energije, ki jih narekujeta Venera in Pluton. Njun sekstil so biki, tehtnice in škorpijoni zaznavali že včeraj. Izredno pomembno vlogo bodo imeli odnosi. Kdo, kaj, zakaj, s kom, na kakšen način…? Zelo močno in intenzivno bomo doživljali vse okoli nas. Tudi v odnosih se bo kazala ta intenzivnost in strast. Prevladovale bodo bolj privlačne in karizmatične energije, ki se jim ne bomo mogli upreti.Vse bo tako privlačno, da bomo težko rekli ne. Če bo na področju financ enaka zgodba, da se bo denar kar stakal v naš žep, bomo lahko vsi veseli. Ker pa obstaja tudi možnost nasprotnega, pazimo na luknje in na možnosti, kjer bi lahko vse kar imamo izgubljali.

Proti večeru bo Luna tudi s svojim trigonom na Neptuna sporočila, da je čas za več razvajnja in miru. Ob 19.49. uri bomo lahko zaznali več te nežne energije, zaradi katere bomo kar nekoliko odsotni in zasanjani.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.