Astrološka analiza za petek.

skupaj-2

Iz pasivne energije v intenzivno energijo. Iz ugajanja v izzivanje.

Petek 23. 12.

Petek bo najbolj zaznamovan s prestopom Lune iz tehtnice v škorpijona. Iz pasivne energije v intenzivno energijo. Iz ugajanja v izzivanje. Iz splošnega v ekzaktnega. Prva polovica dneva bo prežeta z energijami Lune v tehtnici v praznem teku. Bolj bomo prijateljski in usmerjeni v družbo. Predajali se bomo lepim stvarem in uživali v nenavadnih okusih. Radi se bomo povezovali in iskali skupne točke, tisto, kar nas združuje. Preko dispozitorja, Luna prevzame tudi energije vodnarja, ter njegovo drznost, dinamičnost in zagnanost. Hitrejši tempo, nam zna dati moč in voljo, da nekaj naredimo drugače. Po svoje. Ta energija zna presenetitit in nam vnesti nemir. Po 15.32. uri bo Luna že v škorpijonu. Intenzivna in globoka energija zna preplaviti naš način gledanja in dojemanja. Skrivnostno, zamišljeno, radovedno, vztrajno, potuhnjeno, magnetično… Opazovali bomo okolico, ljudi okoli nas, vse dogajanje. Iskali bomo rešitve in odgovore. Znali bomo prisluhniti in znali bomo sprejeti odločitve.

Ob 20.24. uri Luna sestavi svoj sekstil s Soncem. To bo tudi navodilo za nas, da si lahko zaupamo in se dobro počutimo kjerkoli že bomo. Bolj bomo usklajeni sami s sabo. Luna nas opozarja, da naj se počasi usmerimo k pospravljanju in zaključevanju svojih nalog. Imeli bomo to moč in voljo.

Še kasneje, ob 22.25. uri, se sestavi trigon Lune in Marsa. V nas bo še več moči, dinamičnosti, zapeljivosti in drznosti, da naredimo naslednji korak. Zagon in prožnost, ki nas bosta nagovarjala, nam bosta na voljo nekaj časa, zato vse to pridno izkoristimo za nepozabna doživetja.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.