Astrološka analiza za petek.

mali-slikar

Z Luno v raku bomo začeli dan, zaključili pa z Luno v levu. Torej bomo potovali od nežnosti do dramatične ustvarjalnosti.

Petek 16. 12.

Petek je. Super. Z Luno v raku bomo začeli dan, zaključili pa z Luno v levu. Počasne in umirjene energije Lune v raku ne bodo zadovoljile vsakogar. Čeprav bo to dober čas za meditiranje, povezovanje, ljubkovanje in nežnosti, pa nam te energije ne bodo zagotavljale energičnosti in akcije, ki bi jo morda potrebovali, da zaključimo kakšne stvari in naredimo red. Kljub temu bomo zelo skrbni in v nas bo želja, da uredimo svoj okoliš, da bo vsaj izgledal prijazen in sklenjen. Ob 14.15. uri bodo začele prevladovati močnejše in ognjene energije, saj bo Luna prestopila v leva. Od tu nas bo spodbujala, da se podamo v družbo in si nadenemo pisane barve. Več energije in elana bo mogoče zaznati, kot tudi odločnosti in glasnosti. Izkazovanje ljubezni nam bo šlo odlično od rok. V tem delu dneva bomo bolj pozitivno naravnani, veseli in navdušeni nad dogajanjem okoli nas.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.