Astrološka analiza za petek.

nega

Čas bo za resnejše delo, ki bo od nas zahtevalo več. Več časa, več potrpljenja, več resnosti in odgovornosti.

Petek 4. 11.

V petek bo Luna že v kozorogu. Čas bo za resnejše delo, ki bo od nas zahtevalo več. Več časa, več potrpljenja, več resnosti in odgovornosti. Tako bomo kar cel dan bolj pod vplivi te striktne, zadržane, dosledne, zrele in tudi hladne Lune. Delo, delo, delo in še enkrat delo. Na ta način bomo najlažje in brez kakršnegakoli oklevanja reševali dnevno dinamiko. Če bo treba bomo pokazali kako resno mislimo in kako resno smo se lotili tega projekta, ki ga trenutno izvajamo. Danes bo aktualen tudi pregovor, ˝počasi se daleč pride˝. Brez potrebe in prisile izvajajmo svoje naloge, saj bomo imeli dovolj časa za vse.

Edini aspekt, ki ga bo Luna naredila danes, bo tisti najnežnejši, kar jih je. Ob 22.34. se bo dovršil sekstil Lune in R Neptuna. To nam bo dalo priložnost, da z več upanja in tudi zadovoljstva zaključimo dan in si mirno privoščimo zaslužen počitek.

Se pa v ozadju dogaja še ena zgodba povezana z biki, tehtnicami in vodnarji. V soboto zjutraj, ob 7.23. uri se sestavi ognjeni trigon Venere in R Urana. Ognjeno in razburljivo ozračje. Iskrilo se bo in spodbuda za nove ljubezenske zgodbe bo bolj poudarjena. Predstavniki teh znamenj bodo bolj čutili vso dinamiko, ki jo obljublja omenjeni trigon. Vsekakor bo zanimanja za zabavo in druženje veliko tudi že danes. Več bo izzivanja in izzivalnosti, ne bomo pa s tem povzročili večje škode. Bolj bomo znali poskrbeti zase, za svoje potrebe in svojo korist. Izostren bo tudi naš občutek za prepoznavanje priložnosti, ki nam bodo koristile. Ta povezava zna popestriti turobnost, ki nam jo obljublja Luna v kozorogu.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.