Astrološka analiza za petek.

druzina

Danes bomo bolj pozorni na svoje občutke in svoje doživljanje sveta.

Petek 21. 10.

Luna bo teden zaključila v znamenju raka. Danes bodo v poštev prišli le domači in družinski žuri. No vsaj lepo in prijetno nam bo v družinskem krogu. Danes bomo bolj pozorni na svoje občutke in svoje doživljanje sveta. Tudi bolj občutljivi in ranljivi bomo, zato bomo potrebovali več razumevanja in podpore drugih. Bo pa v nas prevladovalo sočutje, iskrnost in skrbnost. Še posebno danes bo do izraza prišel naš pravi jaz.

Ob 8.40. uri se bo Luna s kvadratom povezala z Jupitrom. Zaradi tega bodo naši odzivi in čustvene reakcije še večje in še močnejše. Naša želja (tudi) po razdajanju bo neizmerna in naša srčnost ne bo doživela vrhunca. Nekoliko šibkejša povezava, ki lahko doprinese k še večjemu razdajanju in tudi sprenevadanju, se bo sestavila v nedeljo, danes pa nam zna inkonjunkcija Jupitra in R Neptuna tudi nekoliko popestriti dan. Luna jih bo danes poskušala povezati in tako tudi s trigonom na R Neptuna ob 9.33. uri, opozorila na to izrazitejšo ranljivost, ki se bo borila s povečano domišljijo in nežnostjo.

V popoldanskem času bo Luna naredila še nekaj neprijetnih povezav. Najprej, ob 19.13. uri, bo na vrsti opozicija s Plutonom. Bolj strogi in nepopustljivi bomo. Težko bomo dopustili drugačnost in druge možnosti. Kot bi bili neodločni a hkrati nepopustljivi. Vsekakor bomo v sebi nosili več napetosti.

Še ena opozicija Lune nas čaka zvečer. Ob 22.04. se bo Luna tako povezala z Marsom. Bolj vzkipljivi in napeti bomo. Hitro bomo našli razlog za prepir, skozi katerega bomo lahko sprostili svojo jezo in notranjo napetost. Kompromisi bodo tako težje dosegljivi.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.