Astrološka analiza za petek.

pomoc

Približuje pa se tudi polna Luna, ki nam bo dala še več energije pa tudi nemira.

Petek 14. 10.

V petek si bomo z Luno v ribah resnično želeli več miru in tudi nežnosti. Ranjeno srce bo neskončno hrepenelo po sočutju, bližini in razumevanju. Danes z Luno v ribah ne bomo našli pravega poriva, ki bi nas predramil in vlil energijo. Od dopoldneva pa vse do 17.08. ure bo Luna v praznem teku. Tako bo poudarjena naša dovzetnost za vse dražljaje. Bolj čustveni bomo in z veliko mero razumevanja. Zelo pomembna nam bo bližina drugega, njihova podpora in sprejemanje. Od 17.08. ure bo Luna nastopila v energičnega ovna. Ti vplivi nam bodo prinesli več dinamike, elana, volje in poguma, da naredimo kar moramo, da gremo ven, v naravo in smo bolj aktivni. Približuje pa se tudi polna Luna, ki nam bo dala še več energije pa tudi nemira.

Zjutraj ob 9.13. uri, ko bo Luna še v ribah, bo sestavila lep, vodni trigon z Venero. To bo povečalo našo željo po miru in sprostitvi. Bolj bomo naklonjeni drug drugemu in ljubeznivi. Bolj bo izraženo naše sočutje in potreba pomagati bližnjemu. Lepo nam bo.

Danes nam bo v veliko pomoč sekstil Merkurja in Saturna, ki se bo sestavil ob 20.4. uri. Najbolj bo do izraza prišla naša doslednost in zrel ter odgovoren pristop k reševanju problemov. S svojim razumom bomo delali zelo premišljene in taktične odločitve. Nobene sekunde nam ne bo škoda, da bi naredili najboljšo odločitev. Poudarjena bo tudi naša delavnost. Nobene tekmovalnosti ne bo, saj se bomo zavedali, da se počasi daleč pride. Vztrajno in z več gotovosti bomo gradili svojo prihodnost.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.