Astrološka analiza za petek.

pisanje

V približevanju mlaja je čas, da se pomirimo, spustimo preteklo in se odpremo novemu.

Petek 30. 9.

V poznih jutranjih urah, ob 9.52. uri, bo Luna prestopila v tehtnico in se tako še bolj približala Soncu. Mlaj se bo dopolnil v noči na soboto, ob 2.11. uri. Danes pa bomo pač morali preživeti dan po svojih najboljših možnostih in močeh. Luna v tehtnici se nam kaže kot prijazna in zmerna. Danes jo bomo občutili kot nekoliko bolj naporno in nezadovoljno. Na vso moč si bomo prizadevali ohranjati harmonijo in želja po miru in ugodju kar ne bo dosegljiva.

Ko bo Luna ob 13.58. uri dopolnila kvadrat z Marsom, bomo resnično napeti, nemirni in vsiljivi. Težje bomo nadzirali svoja čustva in svoje vzgibe. Včasih je pač treba tudi na silo nekomu pokazati kaj je ljubezen. Ali pač?

Proti večeru pa bo vseeno Luna spodbunejša. Ob 18.53. uri bo na vrsti konjunkcija z Jupitrom, ki nas bo nekoliko sprostila in osvetlila naše misli s svojo pozitivno noto. Veliko srce, čiste misli, dobri nameni, sreča in pozitivne energije bodo navdihnile naš večer. Tudi iskrenost in velikodušnost bosta vodilo za nas vse v tem času.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.