Astrološka analiza za petek.

lunca

To kaotično stanje nam bo dajalo svojevrstne izzive, ki jih bomo morali sprejeti in rešiti.

Petek 16. 9.

Pred začetkom vikenda bo Luna v ribah. Postregla nam bo z več negotovosti, nestabilnosti in povečane občutljivosti. Težje bomo ujeli in ˝zajahali˝ val, ki nas bo nesel in odnašal. Tudi vsa ta spontanost in prilagodlvost nam ne bo po godu. Zvečer se dovrši tudi Polna Luna in Lunin mrk, ki nam prinaša svoje zgodbe. Vse bo bolj spominjalo na razburkane vode, brzice in vrtince. To kaotično stanje nam bo dajalo svojevrstne izzive, ki jih bomo morali sprejeti in rešiti.

Zgodaj zjutraj, ob 5.34. uri, bo Luna sestavila sekstil z R Plutonom, kar nam lahko da več notranje moči in občutka stabilnosti. Jutranje ptice lahko izkoristijo ta vpliv, da bo intenzivno jutro dober uvod v ta dan.

Ob 9.45. uri se pripravlja še nekaj nestabilnih in neharmoničnih vplivov. Že tako se bomo borili sami s seboj, ssvojimi notranjimi vzgibi in nemirom, Lunina opozicija z R Merkurjem pa bo vso to zmedo le še okrepila. Težje se bomo zbrali in posredovali svoje misli in želje.

Tik preden se Luna z opozicijo poveže s Soncem, bo naredila kvadrat z Marsomin ga tako ob 19.16. uri povezala s samim pojavom tokratne Polne Lune in Luninega mrka. Zelo močne, dinamične tudi bojevite in agresivne energije nas bodo prevzele. Vse kar opažamo zadnje dni, celo tednov. Več bo jeze, upornosti, nepopustljivosti in nepotrpežljivosti. Lahko bomo priča raznim napadom kot tudi zlorabam. Tokrat bodo gibljiva znamenja pokazala zobe in več truda bo treba vložiti v izkazovanje sočutja in razumevanja.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.