Astrološka analiza za petek.

palčki

Bolj prijazni in skrbni bomo.

Petek 2. 9.

Tudi v petek, dan po Mlaju, bo Luna v devici. Čeprav naj bi nam ta zgodba prinašala nove začetke in svež pogled naprej, bo v zraku prevladovalo več negotovosti, kot bi si želeli. Sama Luna v devici bo bolj prijazna in skrbna. Vseeno pa je pričakovati več zmedenosti in nejasnosti.

Vseskozi nas bo zasledoval tudi kvadrat Sonca in Saturna, na katerega je Luna opozorila že včeraj dopoldan. Preizkušali bomo svojo moč in tudi moč vseh okrog nas. Kljub temu bo v nas več občutka nemoči, negotovosti in neustreznosti, saj bomo od sebe veliko zahtevali. Ker bo v to zgodbo vpleten tudi R Neptun, s katerim se bo Sonce povezalo še danes, bo moč zaznati več nejasnosti in celo prevaranosti. Energije nas bodo skoraj silile v odločitve, a izkazalo se bo, da ne bomo imeli ne volje, ne moči, da bi lahko sprejemali kaj tako pomembnega. Obremenjeni bomo in brez moči. Zaznali bomo tudi občutke strahu ali ujetosti, kar bo zameglilo naš razum. Tudi naša vitalnost je na preizkušnji, zato previdno. Slepo bomo morali zaupati in se spustiti po toboganu.

Zvečer ob 19.18. uri pa se dovrši tudi konjunkcija R Merkurja in Jupitra. Merkur je pravkar krenil svojo pot ˝nazaj˝, zato mu marsikaj še ne bo jasno. S podporo Jupitra bo tako bolj zadovoljen in iskren, z njim pa tudi vsi dvojčki in device. Tudi strelci in ribe bodo postali bolj skromni, pa vendar odkritosrčni in veseli. Radi bodo kaj pojasnili in nas usmerili v pravo pot. Ta povezava nam ponuja več možnosti za spoznavanja in druženja, kot tudi priložnost, da se prav zares poglobimo sebi in se posvetimo svojim potrebam. Odprimo se svojemu notranjemu svetu.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.