Astrološka analiza za petek.

stari motorji

Naše namere, da ugodimo vsem, bodo kar nerealne, zato bomo v sebi nosili več občutkov nezadostnosti ali poraženosti.

Petek 19. 8.

S petkom bomo začeli dan z Luno v ribah. Bolj muhasti, občutljivi in nestabilni bomo. Naše namere, da ugodimo vsem, bodo kar nerealne, zato bomo v sebi nosili več občutkov nezadostnosti ali poraženosti. Svoje občutke nemoči bomo kar težko skrivali. Danes se kljub dnevnim dolžnostim ne naprezajmo preveč.

Zjutraj ob 6.53. uri Luna sestavi kvadrat z Marsom. Še bolj bo poudarjena naša muhavost in tudi vzkipljivost. Težko bomo ostali na trdnih, realnih tleh in si tako zagotovili jasnejši pogled naprej. Vsaj za trenutek bo Luna spodbudila vpliv Marsa in Saturna, ki sestavljata svojo konjunkcijo. V tem času bomo zmožni čutiti veliko notranjo moč, samodisciplino in potrebo po garanju (in dokazovanju). Zelo načrtno in aktivno se bomo lotili določenih nalog in projektov. Ob 11.18. uri se Luna prav tako s kvadratom poveže s Saturnom in s tem še poudari njuno zgodbo. Večja bo potreba po dokazovanju in preseganju samih sebe. Uvideli bomo svoje omejitve in naloge, ki smo si jih zadali in jih s pomočjo Marsa lažje rešili.

Ob 13.21. uri pa se Luna v ribah poveže z R Neptunom. Še več bo nežnosti, zasanjanosti, ranljivosti in senzitivnosti. Resnično leni in brez energije bomo, kot bi bili ujeti in nemočni.

Zvečer pa bomo vendarle deležni nekaj več moči in odločnosti. Luna bo ob 20.33. uri dopolnila sekstil z R Plutonom, ki nam zna odpreti vrata za doseganje ciljev.

Svojo inkonjunkcijo z R Uranom pa sestavi tudi Merkur, ki svoje obljublja že od četrtka. Naše reakcije in odzivi znajo presenetiti marsikoga. Zelo vztrajni in trmasti znamo biti, na momente celo neizprosni. Še posebno dvojčki, device in vodnarji. Težje se bomo zbrali, vendar bo kljub temu, do izraza prišla tudi naša izvirnost in spontanost. Previdnost v prometu tudi ne bo odveč.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.