Astrološka analiza za petek.

Luna v dvojčkih

Tudi s težjimi aspekti danes, ki bodo delovali zaviralno in nesproščeno,  bomo drugim lažje sporočili kaj nam leži na duši.

Petek 29. 7.

Petek in konec tedna bo obarvan z energijami Lune v dvojčku. Več se bomo družili, zabavali in pogovarjali. Tudi s težjimi aspekti danes, ki bodo delovali zaviralno in nesproščeno,  bomo drugim lažje sporočili kaj nam leži na duši. Tokrat zna biti Luna v dvojčkih kar zdravilna, saj bo spodbujala naše izražanje in druženje.

Prvi aspekt, ki ga bo Luna danes sestavila, bo opozicija na R Saturna ob 13.05. uri. Dvomi, vprašanja, negotovost, skrbi… Vse to bomo morali prenašati v tem delu dneva. Vse svoje negativne misli dajmo iz sebe s pogovorom ali zapisovanjem.

Tudi ob 15.44. uri nas bo nekoliko zaneslo. Tokrat bo Luna sestavila kvadrat z R Neptunom. Kar preveč občutljivi in zasanjani bomo. Brez prave energije in motivacije. Privoščimo si glasbo za svojo dušo in na tak način potešimo ta kvadrat Lune in Neptuna.

Ovni, dvojčki, device in škorpijoni pa se že pripravljajo na pomembnejši aspekt Merkurja in Marsa. Njun kvadrat se dovrši ob 22.48. uri. To bo nam vsem prineslo več nepremišljenosti, predrznosti in nepotrpežljivosti. Jezni in vzkipljivi znamo biti. Naši odzivi bodo hitri, direktni in napadalni. Zagovarjali bomo svoje poglede in ne bomo puščali prostora za spremembe, dopolnitve ali drugačnost. Takšno nepopustljivost znamo zaznati tudi v prometu, zato previdno na svoji poti.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.