Astrološka analiza za nedelje.

pogled, ki navdihuje

Dobro jutro drage moje,  dobro jutro dragi moji!

Mirna, racionalno trezna in jasna, vidim in gledam svoje življenje. Včasih se zdi, kot da pljujemo po reki in da je vse kar lahko naredimo se izognemo kakemu kamnu, ne moremo pa izbirati smeri gibanja.

Danes je Luna v ovnu, le ta je drzna in prepričana, da ima vajeti v svojih rokah. Za to, da vi se stvari vršile po njeni volji se je pripravljena skregati, »zaratiti«, iti v boj. Vse do dvanajstih aplicira v kvadrat z Marsom in je s tem še bolj vročekrvna, pa še premik v želeno smer ne bo tako zelo tekoč, kot bi želela. Ovir bo nekoliko več.  Toda to čustveno strast lahko uporabimo za akcijo, delo, telesno aktivnost, druge fizične  napore.

Pozneje popoldan pa vse do večera bo Luna tvorila opozicijo z Jupitrom in nosila vznemirljiv čas, poln entuzijazma, vendar smo na krilih navdiha lahko premalo premišljeni, naši čustveni odzivi so pretirani, pretiravamo lahko pa tudi pri hranjenju.

Merkur se viža opoziciji s Saturnom, čeprav je bil spodbujen že včeraj, šele danes postane eksakten, tako da  bo naša misel ovirana, ne bomo več toliko pozitivni, optimistični, veliko bo strahu in znali bomo predvideti vse možne in nemožne nelagodnosti.

Dan je primeren za aktivnosti, tak ali drugačen  šport, delo, iti v naravo. Vsako tekmovanje, tudi če je tekmovanje nas samih s seboj, bo delovalo kot spodbuda.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.